Ο Νίκος Μουρατίδης κατακεραυνώνει Ρουβά και Βανδή

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και για άλλη μια φορά απάντησε στις ερωτήσεις με τον δικό του καυστικό τρόπο. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και μάνατζερ καλλιτεχνών μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, το Fame Story, τη Δέσποινα Βανδή αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

«Δεν έχω κάνει καμία τρελά για κανένα έρωτα. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι σε σχέση, αλλά να μην σας ενδιαφέρει! Θέλω να είμαι κριτής στο «Fame Story» αν επιστρέψει στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα πάντα, είμαι ο εθνικός κριτής», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δεν μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να τραγουδάει “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουρατίδης ξεκαθάρισε: «Δεν έχω γιο, ψέματα έλεγα, για να κάνω αλαλούμ».

govastileto.gr