Πάμελα Άντερσον: «Μισούσα την εμφάνισή μου»

Η Πάμελα Άντερσον έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν αρχικά, για εκείνη να φωτογραφηθεί για το Playboy.

Το sex symbol των '90ς μίλησε στο «ET Canada» και παραδέχτηκε πως ήταν τόσο ντροπαλή στο παρελθόν, που της φαινόταν σχεδόν αδύνατον να ποζάρει μπροστά από μια κάμερα.

«Η ντροπαλότητα που είχα ήταν κάτι πολύ εξουθενωτικό για εμένα. Όταν ήμουν μικρή, φορούσα ακόμα και καπέλο πάνω από το κεφάλι μου και το κατέβαζα τόσο, ώστε να βλέπω ίσα-ίσα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, ο λόγος πίσω από τις ανασφάλειες που είχε ήταν ότι ένιωθε «άσχημη». «Μισούσα την εμφάνισή μου, μισούσα τα πάντα. Ήμουν τόσο ντροπαλή και πάντα πίστευα ότι όλοι ήταν όμορφοι εκτός από εμένα. Απλά, δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση», εξήγησε.

Όταν της πρότειναν να ποζάρει για πρώτη φορά για το Playboy το 1989, η Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε πολλές φορές, μέχρι που αποφάσισε τελικά, να το δοκιμάσει. Εν τέλει, δεν της βγήκε σε κακό, αφού μετέπειτα εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο sex symbol της εποχής.

«Ήμουν στο Βανκούβερ και το Playboy με πλησίασε μερικές φορές και τους είπα όχι. Τελικά, βρέθηκα σε μια άλλη κατάσταση και σκέφτηκα "γιατί όχι; Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω". Μετά από αυτό, έφτασα στο Λος Άντζελες και εκεί, τρομοκρατήθηκα», περιγράφει.

«Εκεί έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση με το Playboy. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, μετά το πρώτο κλικ, ένιωσα σαν να πέφτω από τον γκρεμό. Κι αντί να προσπαθήσω να το ελέγξω, εγώ απλά είχα αφεθεί. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα μια αίσθηση, μετά πήγα στους αγώνες», συμπλήρωσε κλείνοντας.

πηγή