Βρισηίδα Ανδριώτου για Survivor All Star: «Σταμάτησα να το βλέπω γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star και το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου, δεν άντεξε και με τη σειρά της ξέσπασε μέσω των social media.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι έχει σταματήσει να το βλέπει, καθώς έχει σιχαθεί κάποιους ανθρώπους.

«Επειδή παίρνω αρκετά μηνύματα για τον Στάθη και τη στάση της Ελευθερίας θα τοποθετηθώ με απλά λόγια, χωρίς να πω ονόματα. Διότι μετά θα με λιθοβολείτε επειδή είπα την αλήθεια και σας πονάει. Η Ελευθερία ξεκάθαρα δε σκέφτηκε τίποτα μόνη της.

Επειδή τα ξαναβρήκε με τον Μάριο (φιλικά) και μπήκε στην κλίκα της συμφοράς που κρύβεται πίσω από την “αγωνιστικότητά” τους. (το ότι είσαι καλός αγωνιστικά δε σημαίνει ότι δεν κάνεις στρατηγική και δεν παίζεις με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες) τους θεωρώ χειρότερους από τον άνθρωπο που τα λέει ΜΠΡΟΣΤΑ στα μούτρα τους στο συμβούλιο και τον άνθρωπο που θα πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ έχω στρατηγική.

Έτσι λοιπόν η έκρηξη της Ελευθερίας και αυτά που λέει είναι επειδή της τα είπαν να τα πει κάποια άτομα που θέλανε να σπάσουν την παρέα Μπάρτζη, Σπύρου, Στάθη. Αυτά τα άτομα λοιπόν δεν ψηφίσανε χθες την Ελευθερία. Επειδή αν το μάθαινε μετά η Ελευθερία θα πήγαινε εναντίον τους και θα έλεγε καλά μου λέτε αυτό, αυτό και αυτό, με βγάζετε μπροστά και μετά με ψηφίζετε;

Οπότε δεν τη ψηφίσανε χθες αυτά τα άτομα γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Το παιχνίδι έχω σχεδόν σταματήσει να το βλέπω, γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους που μπρος στις κάμερες είναι άλλοι, ενώ πίσω άλλοι, ή στα ριάλιτι μεταξύ τους λένε άλλα και βάζουν λόγια και γλείφουν κάποια άτομα και μέσα στο συμβούλιο κάνουν την κότα και δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν πουλέν» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε έντονο ύφος.

govastileto.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ