Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

 

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Ηλίας Βρεττός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στα social media. Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο… κολικός νεφρού! Μάλιστα, όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσα από ανάρτηση στο Instagram, ο Ηλίας Βρεττός, νιώθει ήδη καλύτερα.

Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

«Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πως διέρρευσε αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου, να ξέρετε πως όντως πέρασα κολικό νεφρού. Ναι πονάει πάρα πολύ! Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

«Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα»

Ο Ηλίας Βρεττός στο παρελθόν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μίλησε για την ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε πριν 3 χρόνια, από το οποίο έζησε από θαύμα.

«Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί αλλά αυτά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν τα αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα να τα στολίσω. Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές.

Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ο αδερφός μου ζούσε στο εξωτερικό και γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με το ατύχημά μου και είναι το πιο σημαντικό. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα εγώ. Έφυγαν φίλοι και ήρθαν καινούριοι. Πολλούς έχουμε γύρω μας που είναι φρου φρου κι αρώματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη τότε ένα θαύμα. Πιστεύω βαθιά» ανέφερε στη συνέχεια για το ατύχημά του.

«Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια» κατέληξε ο τραγουδιστής.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης