Έκτακτη πληρωμή ΟΠΕΚΑ: Στα ATM τα διορθωμένα αναπηρικά επιδόματα

03/03/2023 | 11:47

Ένα τεχνικό πρόβλημα της ΗΔΙΚΑ την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε αντιδράσεις για την πληρωμή στα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων είδαν στους λογαριασμούς τους λιγότερα χρήματα και, έτσι, σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου, ο Οργανισμός με μια διορθωτική κίνηση θα κάνει μια έκτακτη πληρωμή για να λυθεί το πρόβλημα.

Στη χθεσινή ανακοίνωση ο ΟΠΕΚΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, θα γίνει η απόδοση των ορθών ποσών στους δικαιούχους των αναπηρικών επιδομάτων, που παρατήρησαν διαφοροποιημένο το ποσό της τακτικής μηνιαίας καταβολής που λαμβάνουν.

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του πως το τεχνικό πρόβλημα, που διαπιστώθηκε στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων, έχει επιλυθεί.

Η έκτακτη καταβολή των ορθών ποσών θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος».

Οι δικαιούχοι μπορούν σήμερα να πάνε στα ΑΤΜ των τραπεζών και να δουν τα ποσά που έχουν μπει.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη