Τέμπη: Με συγγενείς θυμάτων στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας – Έδωσε αίμα για τους τραυματίες

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού επισκέφθηκε τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μετέβη στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου συνομίλησε με συγγενείς τραυματιών και θυμάτων.

Στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου έχουν μεταφερθεί τραυματίες, εγκαυματίες, αλλά και οι σοροί των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αφού επισκέφθηκε το σημείο της τραγωδίας.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση των τραυματιών, πολλοί από τους οποίους είναι νέα παιδιά.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος, για να περιθάλψουν τους τραυματίες και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Μίλησε με συγγενείς και έδωσε αίμα

Φθάνοντας στο νοσοκομείο της Λάρισας, ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε συγγενείς τραυματιών, αλλά και συγγενείς και γονείς θυμάτων, στους οποίους εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια. 

Πριν αναχωρήσει από τη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για έκτακτη αιμοδοσία για τη βοήθεια των τραυματιών.

https://www.in.gr/

 

Διαβάστε επίσης