Υπόθεση Πάτρας: Σήμερα καταθέτει ο γιατρός που επανέφερε στη ζωή τη Τζωρτζίνα

 

Σημαντική για την εξέλιξη της δίκης χαρακτηρίζεται η κατάθεση του γιατρού του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, Ιωάννη Χασαπόπουλου, σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η 34χρονη μητέρα της.

Ο γιατρός ήταν δίπλα στην μικρή όταν αυτή υπέστη την πρώτη ανακοπή και την επανέφερε στην ζωή κάνοντας προσπάθειες ανάνηψης, κατά τη διάρκεια της οποίας πληροφορήθηκε πως πρόκειται για παιδί οικογένειας που έχει χάσει τα δύο αδελφάκια του, κάτι που τον έκανε «να τα δώσει όλα» για να μην καταλήξει. «Με σόκαρε. Αυτό στη διάρκεια της ανάνηψης ήταν ίσως και η αφορμή για να τα δώσω όλα, να κάνουμε κάθε προσπάθεια, ό,τι μπορούσαμε περισσότερο για να επιβιώσει αυτό το παιδί. Να το ξαναφέρουμε στη ζωή».

Ο κ. Χασαπόπουλος, που έκανε ΚΑΡΠΑ στην 9χρονη για πάνω από 50 λεπτά, έχει δηλώσει πως βρισκόταν δίπλα της στην πρώτη ανακοπή, ενώ μιλώντας για τη μητέρα της και τη συμπεριφορά της εκεί, καταθέτει ότι από την εμφάνιση και την συμπεριφορά, δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα, και μάλιστα όταν δεν είχε την πολυήμερη επαφή που είχαν άλλοι συνάδελφοί του στο Ρίο.

 

Διαβάστε επίσης