Πάτρα: Με επιτυχία επανήλθε ο χορός των αστυνομικών και των πυροσβεστών- Δείτε ΦΩΤΟ

Μετά από τα χρόνια της πανδημίας οπότε και το σύνολο των καρναβαλικών εκδηλώσεων είχαν εκ των συνθηκών ματαιωθεί, ο χορός των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαίας των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Πυροσβεστών επανήλθε με μεγάλη επιτυχία.

Την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς στο Χάραμα δεν "έπεφτε καρφίτσα". Στο καρναβαλικό κάλεσμα των ενστόλων της Αχαίας έδωσαν όλοι το "παρών".

Η Περιφερειακή Αρχή με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαίας Χ. Μπονάνο, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης οι βουλευτές Ι. Φωτήλας Χ. Αλεξοπούλου Κ. Μάρκου , η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χαρης Τσίτσικας, Ανδρέας Πλέσσιας Τάσος Νικολάου και Βαδίλης Φερτάκης (πρόεδροι αντίστοιχα των πιο πάνω Ενώσεων) υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τονίζοντας από κοινού πως η εκδήλωση αποτελεί μία νέα αρχή για τις Ενώσεις, σε πνεύμα σύμπνοιας και διεκδίκησης για τα θέματα που αφορούν στους συναδέλφους τους. Σε αυτό το κλίμα η εκδήλωση συνεχίστηκε μεχρι το πρωί του Σαββάτου και όλοι έδωσαν νέο αποκριάτικο ραντεβού για του χρόνου. Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν και οι: Χρ. Μαυραγάνης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών και Κων. Χύτας γ.γ. της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας.