Το Καλαβρυτινό Καρναβάλι συνεχίζεται με παρελάσεις σε Κλειτορία και Δάφνη την Κυριακή

Κέφι, διασκέδαση, χορός, δημιουργική έμπνευση, ευφάνταστες κατασκευές και στολές και μια καρναβαλική παρέλαση που μαγνήτισε μικρούς και μεγάλους.

Μετά την πρώτη παρέλαση της περασμένης Κυριακής, με το Καλαβρυτινό Καρναβάλι που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, με τη στήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται αυτή την Κυριακή, τελευταία της Αποκριάς, στην Κλειτορία και στη Δάφνη.

Στην Κλειτορία, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, ξεκινά η παρέλαση που οργανώνεται απ’ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας. Την ίδια ώρα, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, στη Δάφνη οργανώνεται η εκεί καρναβαλική παρέλαση απ’ τον Σύλλογο Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά. Και οι δυο εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.

Και οι δυο παρελάσεις, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των καρναβαλιστών, προσελκύουν κάθε χρόνο και πολλούς επισκέπτες απ’ τις ευρύτερες περιοχές.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες κι όλους Καλές Απόκριες, υγεία και δύναμη. Μετά από μια περίοδο ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων έχουμε ξανά την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να χαρούμε σε καρναβαλικούς ρυθμούς», αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.