Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ο αθλητής της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ο 18χρονος που έπεσε χθες στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στην παραλιακή της πόλης, όπου διέμενε.

Ο νεαρός που φέρεται να είχε έρθει στην Πάτρα με φίλους του για το καρναβάλι, έχει σοβαρά κατάγματα από την πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου.  Εχει κατάγματα στα δυο του πόδια, αλλά και στη σπονδυλική στήλη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο φοιτητής βρέθηκε στο κενό.

Όλα έγιναν χθες περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής όταν έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου της Πάτρας, όπου υπάρχει πισίνα. Παρόντες στο συμβάν ήταν οι φίλοι του, με τους οποίους είχε πάει στην Πάτρα για το καρναβαλικό τριήμερο.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του νεαρού και μίας φίλης του.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ. Αρχικά πήγε στο σημείο δικυκλιστής διασώστης, που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά ήρθε και το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας και για το λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του.

 

Πάτρα: Διαφεύγει τον κίνδυνο ο νεαρός που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου - Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ