«ξεπΑΓΥΙΑσαμε!» – Την Πέμπτη η 3η Περιφερειακή Καρναβαλική Παρέλαση

Στις 19.00

Μετά την 1η περιφερειακή παρέλαση το 2019 και τη 2η το 2020 (η οποία δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί λόγω των υγειονομικών συνθηκών), φέτος ο θεσμός επανέρχεται. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας διοργανώνει την 3η περιφερειακή παρέλαση, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00 από την πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη) με τίτλο, «ξεπΑΓΥΙΑσαμε!».

Το θέμα καυτηριάζει την ακρίβεια που οδηγεί τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις να κλείνουν τους διακόπτες τους και να διαβιούν σε συνθήκες ψύχους, προκειμένου να εξοικονομήσουν ρεύμα. Με αυτό τον τίτλο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας καλεί όλους να φορέσουν ρούχα «βαριά», καρναβαλικά. Να ντυθούν σόμπες, καλοριφέρ, θερμοφόρες. Να φέρουν χιονοπέδιλα, κουβέρτες, αλυσίδες χιονιού και να τουρτουρίσουν μαζί!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

18.00 – 19.00: Θεματικό μακιγιάζ συμμετεχόντων (λευκό πρόσωπο – μωβ χείλη) στην αίθουσα των ΚΑΠΗ ΑΓΥΙΑΣ & καρναβαλική μουσική στην πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη)

18.30: Συγκέντρωση συμμετεχόντων και φορέων στην πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη)

19.00: Έναρξη καρναβαλικής παρέλασης με τη συνοδεία μουσικού άρματος, αυτοφωτιζόμενου άρματος και των X – Saltibagos, ακολουθώντας τις οδούς Καζαντζάκη και Νοταρά.

20.00: Λήξη καρναβαλικής παρέλασης στην πλατεία Ντε Μιράτα (Παναχαϊκής) με του Χ-SALTIBAGOS σε ένα Σόου με Φωτιές και δωρέαν, ζεστή τοματόσουπα!

Τη δράση υποστηρίζει και ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων.

Διαβάστε επίσης