Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

 

Κριός
Με τη Σελήνη στον κρυφό τομέα του ηλιακού σου χάρτη όλη μέρα, θα νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς σήμερα. Θα εστιάσεις στον εσωτερικό κόσμο σου και με ενεργό το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού ίσως νιώσεις λίγο μπερδεμένη. Μπορεί να υπάρξουν ασαφείς επικοινωνίες ή απότομες αποκαλύψεις. Τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν, καθώς μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης μπορεί να σε κάνει να επαναστατήσεις ενάντια στα προηγούμενα.  Απόφυγε επιπόλαιες ενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. 

Ταύρος
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Σελήνης – Ποσειδώνα στον ηλιακό 11ο οίκο σου είναι η στιγμή να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που αναζωογονούν το πνεύμα σου και συνδέσεις που σε εμπνέουν. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να δοθεί έμφαση σε ειδήσεις, ιδέες, επικοινωνίες και αναλαμπές διορατικότητας. Ζητήματα που αφορούν στην καριέρα, τις επιχειρήσεις, τις αλληλεπιδράσεις με τους κατέχοντες την εξουσίας, τη φήμη και την πορεία της ζωής σου μπορεί να είναι συναρπαστικά, αλλά υπόκεινται σε πίεση και  βιασύνη. 

Δίδυμοι
Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον ηλιακό 10ο οίκο σου μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση. Ίσως θελήσεις να προσθέσεις λίγη περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή στα καθήκοντα σου. Ενώ είσαι πιο προσανατολισμένη στους στόχους σου απ’ ότι συνήθως, χρειάζεσαι μια απόδραση από τις ανιαρές ρουτίνες. Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί ωστόσο να φέρει έντονη ψυχική ενέργεια. Αναρωτήσου εάν η βιασύνη έχει νόημα, καθώς μερικές φορές μπορεί να νιώθεις πίεση. Ένας κανονικός ρυθμός θα λειτουργήσει εξίσου καλά -αν όχι καλύτερα. 

Καρκίνος
Μπορεί να νιώσεις έμπνευση, να φιλοδοξείς και να φτάσεις σε νέα ύψη σήμερα, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον ηλιακό 9ο οίκο σου. Ωστόσο με ένα τετράγωνο  Ερμή – Ουρανού μια μη αναγνωρισμένη επιθυμία για αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει ένα σχόλιο που εκπλήσσει ή διαταράσσει. Επιθυμείς μια βαθιά, σοβαρή συζήτηση, αλλά οι άλλοι απλά δεν ενδιαφέρονται αυτήν τη στιγμή. 

Λέων
Η διαίσθηση σου είναι ισχυρή σήμερα. Μια δημιουργική προσέγγιση στα προβλήματα μπορεί να οδηγήσει σε ασυνήθιστες λύσεις. Ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί ωστόσο να προκαλέσει κάποιο ψυχικό στρες. Σίγουρα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγείς από την άκαμπτη σκέψη, αλλά δεν είνι ιδανική ενέργεια για σταθερή πρόοδο. Ακόμα κι αν κάτι που επικοινωνείς σήμερα ενοχλεί, καλό είναι να αποφύγεις τις γρήγορες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου. 

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την προσοχή σου στις στενές σχέσεις σου. Επιδιώκεις περισσότερη αρμονία αλλά σήμερα με ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να αισθάνεσαι λίγο πελαγωμένη. Αν και είναι μια γενικά λογική περίοδος για να παρακολουθείς τις λεπτομέρειες της ζωής σου, μπορεί να αισθάνεσαι κατακλυσμένη από πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αλλαγές χρονοδιαγράμματος, αιφνιδιαστικές ειδήσεις ή άλλοι περισπασμοί μπορεί να είναι στο πρόγραμμα. Οι ιδέες που έρχονται τώρα ίσως θα πρέπει να εμπλουτιστούν περισσότερο. 

Ζυγός
Αξιοποιείς τη διαίσθηση σου για τη δουλειά και την υγεία σου σήμερα. Θα βοηθούσε εάν είχες λίγη επιπλέον έμπνευση για να ζωντανεύσεις τις ρουτίνες σου. Ωστόσο η σκέψη ή η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο χαοτική σήμερα. Ίσως υπάρξουν ανατροπές που πρέπει να  διαχειριστείς  με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Η ανατροφοδότηση μπορεί να είναι απότομη ή οι ιδέες να είναι εμπνευσμένες αλλά όχι ακόμα καλοσχηματισμένες. 

Σκορπιός
Θέλεις να ανανεωθείς συναισθηματικά μέσω της ψυχαγωγίας, της αγάπης και των δημιουργικών αναζητήσεων με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα να συναντιούνται στον τομέα της χαράς σου. Δεν είναι πάντα εύκολο να χαλαρώσεις όμως με ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα. Εξέτασε τρόπους να ξεφύγεις από καταστάσεις που προκαλούν προβλήματα και μην σπαταλάς ενέργεια για να κρατήσεις πράγματα που πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Μπορεί να προκύψουν κακές επικοινωνίες με την οικογένεια ή τον ερωτικό σύντροφο σου και η προσοχή σου μπορεί να διχαστεί. 

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία επεξεργασίας. Είναι μια περίοδος για ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ωστόσο κάποια ψυχική ένταση είναι πιθανή με μια  διέλευση Ερμή – Ουρανού. Οι αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα σου μπορούν σίγουρα να σε προκαλέσουν να αναπτυχθείς και να μάθεις νέα πράγματα. Με αυτήν τη διέλευση είναι καλύτερο να αφήσεις χώρο για αυθορμητισμό, αλλά να παρακολουθείς και να ελέγχεις τον αυθορμητισμό. 

Αιγόκερος
Επικοινωνείς το συναίσθημα σου ή εκφράζεσαι πιο δημιουργικά σήμερα. Οι λύσεις στα προβλήματα έρχονται μαγικά και μπορεί να υπάρξουν στοιχεία έκπληξης ή ψυχική υπερδιέγερση, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα και μπορεί να είναι καλή ιδέα να φροντίσεις περισσότερο τα προσωπικά σου υπάρχοντα και να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αγορές. 

Υδροχόος
Δραστηριότητες που σε βοηθούν να προσεγγίσεις τα συναισθήματά σου είναι στο πρόγραμμα σήμερα. Υπάρχουν όμως και στιγμές που μπορεί να αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να συγκρούεται με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη σου, μπορεί να υπάρξει μια εξισορρόπηση μεταξύ της προσωπικής και της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτή η διέλευση απαιτεί ανοιχτό μυαλό και ευελιξία, καθώς τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να αλλάξουν ή οι εκπλήξεις και οι διαταραχές να εμφανιστούν έντονα. Είναι πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή σου ορισμένες ακατέργαστες ιδέες που χρειάζονται χρόνο μέχρι να υλοποιηθούν. 

Ιχθείς
Αναζητάς περισσότερη συναισθηματική επιβεβαίωση σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σου.  Η μέρα είναι τυχερή για προσωπική επιρροή, αλλά με ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είναι καλύτερο να αναγνωρίζεις την τάση να  κινείσαι πολύ γρήγορα ή να μιλάς χωρίς να σκέπτεσαι. Το να κρατάς ένα μυστικό μπορεί να απαιτεί επιπλέον προσπάθεια τώρα. Μείνε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή σε απροσδόκητες αλλαγές σχεδίων ή χρονοδιαγραμμάτων και πρόσεξε να μην είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου λέγοντας ή κάνοντας πράγματα που προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. 

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης