Αχαΐα: Η “σούπερ- γιαγιά” μπήκε ανάποδα στην εθνικό οδό, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε

 

Οδηγός ετών 91, προκάλεσε απίστευτο τροχαίο και το έσκασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ηλικιωμένη οδηγός θέλησε τις πρωινές ώρες να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή του Αίγιου. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αίγιου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό.

Δυστυχώς όμως στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, σάστησε και δεν κατάφερε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο.

Η σούπερ – γιαγιά , ωστόσο, δεν σταμάτησε , έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που ήδη είχαν ειδοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας της εθνικής δού την εντόπισαν και η 91χρονη οδηγός συνελήφθη, χωρίς να προκαλέσει άλλο ατύχημα!

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής