Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έμαθα πολύ δύσκολα τον θάνατο του, οδηγούσα και…»

 

Καλεσμένος του Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή «Τετ α Τετ» το απόγευμα της Κυριακής.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία αλλά και στενή φιλία που είχε με τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο ενώ περιέγραψε και τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του.

Πώς έμαθε για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου

Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «όσοι ξέραμε τον Βλάσση και τον ξέραμε καλά, ξέρουμε έναν άλλον Βλάσση. Από τα πιο ευαίσθητα και τρυφερά πλάσματα που έχεις δει και έχεις συναντήσει στη ζωή σου. Το έκρυβε με την προσωπικότητα του και το έκανε όλο αυτό για να κρύβει ακριβώς αυτό. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί και πάρα πολύ τρυφερός άνθρωπος».

«Πάω για ένα πρωινό γύρισμα, δεν θυμάμαι που, είμαι σε ένα αυτοκίνητο και οδηγάω πάνω στη γέφυρα της Χαλκίδας. Ακούω για τον θάνατο του Βλάσση στο ραδιόφωνο του Flash. Παρκάρω, κόρναραν από πίσω και έκαναν διάφορα, αρχίζω να παίρνω τηλέφωνο και μου τα είπαν. Το έμαθα πολύ άσχημα δηλαδή. Ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε και οι δυο μας παρέα πέρα από την τετράδα».

«Καλλιτεχνικά δεν μπορώ να πω αν εκτιμούσα κάτι πάνω του γιατί δεν το είχα δει ποτέ έτσι. Ήταν, τώρα ίσως ακουστεί λίγο χοντρό αυτό που λέω, σαν να ήταν ο ίδιος μέσα και έξω ένα έργο τέχνης. Δεν τον έκρινα ποτέ τον Βλάσση για το πως έπαιζε, τι έκανε και αν τραγουδούσε υπέροχα. Ήταν ο ίδιος κάτι σαν ρόλος. Σαν ένας υπέροχος ρόλος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο talk show του Τάσος Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης