Οι 15 50 στην Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού

 

Οι 15 50 το αγαπημένο Ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στην τελετή λήξης του Πατρινού καρναβαλιού την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου σε μια μεγάλη συναυλία που θα λάβει χώρα στο Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Οι 15 50, ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, ειδικά για την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού, η οποία θα αρχίσει στις 21.00, άκρως  Καρναβαλικό, ξεσηκωτικό και διασκεδαστικό.

-Με σημαία τη νέα τους επιτυχία “Πάτρα ζω στον έρωτα σου”, που είναι και το τραγούδι του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, θα βγουν στην σκηνή μετά την καύση του Καρνάβαλου και μας υπόσχονται ότι θα τα δώσουν ΟΛΑ, σε μια βραδιά που θα έχουμε να θυμόμαστε!!!

-Τραγούδια από την δισκογραφία τους, κάποια από αυτά ντυμένα με εντυπωσιακές χορογραφίες με συμμετοχή χορευτριών και χορευτών - όλα παιδιά της Πάτρας - , των οποίων την επιμέλεια έχει η Μίνα Παναγιωτοπούλου και η ομάδα της Τάνιας Μιχαλιού, αλλά και επιτυχίες της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, με έμφαση στις  δεκαετίες 80s και 90s θα μετατρέψουν τον Μώλο της Αγίου Νικολάου σε μια τεράστια πίστα για ένα  ατελείωτο σε κέφι πάρτυ!

-Μαζί τους θα εμφανιστεί η Φανή Μελεμενή, μια δροσερή νέα  παρουσία με υπέροχη φωνή.

-Στο μέσο της συναυλίας που θα αγγίξει τις 3 ώρες θα εμφανιστεί το  νεοσύστατο Πατρινό συγκρότημα Above Suspicion και θα μοιραστεί την σκηνή με τους Ρόκερς (15 50)

-Στην μια πλευρά της  εντυπωσιακής  σκηνής θα υπάρχει περιφραγμένος χώρος για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες και κατόπιν αίτησης του συγκροτήματος κάποια από τα τραγούδια θα αποτυπωθούν με την νοηματική.

Οι 15 50 διανύουν τον 25ο χρόνο ασταμάτητης καλλιτεχνικής πορείας.