Επιστολή Φωκίωνα Ζαΐμη στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για τη δυνατότητα διάθεσης Drone

15/02/2023 | 18:19

Την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να διαθέσει δωρεάν ένα από τα Drone, που έχει προμηθευτεί, στην 117 Πτέρυγα Μάχης, εξέφρασε μέσω σχετικής επιστολής προς τον  Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο, Θεμιστοκλή Μπουρολιά ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης.

«Στο πλαίσιο του έργου “Συμμαχία για την αποτελεσματική διαχείριση περιβαλλοντικών πόρων –AETHER”, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δύναται να σας διαθέσει, ένα από τα Drone, πουέχει ήδη προμηθευτεί από σχετικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στην 117 Πτέρυγα Μάχης, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσιακές ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης στην επιστολή του.

Επίσης, ο κ. Ζαΐμης δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν κατά τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός που μας υπενθυμίζει το πόσο δύσκολο και υψηλού ρίσκου έργο έχουν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να διαφυλάξουν  τα συμφέροντα της Πατρίδας μας», ανέφερε ο κ. Ζαΐμης.

 

13/05/2025
13/05/2025 | 12:05
Πρώτος Έρωτας
13/05/2025 | 11:02

Φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης”: Ελάτε να μας συγκρίνετε!

Δημοψήφισμα για το ευρώ προτείνει ο πρόεδρος της Βουλγαρίας

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Του επιβλήθηκε ποινή 18μηνης φυλάκισης με αναστολή

Μαθαίνει αντιπάλους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ελλάδα

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης 

Ο πιο εύκολος δρόμος… είναι ο πεζόδρομος – ΦΩΤΟ

Διώκεται 38χρονος για εκδικητική πορνογραφία