Κρυμμένος Θησαυρός: «Τα έκαναν όλα μετά τις…» αλλά για 14 λεπτά

Στην πλατεία Γεωργίου

Μια ακόμη φάση του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού αναστάτωσε και έκανε άνω κάτω την πόλη και αυτή τη φορά την πλατεία Γεωργίου Α΄. Και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αγάπης και έρωτος.

«Τα έκαναν όλα μετά τις…» αλλά για μικρό χρονικό διάστημα, μόνο για 14 λεπτά, όσα και η ημερομηνία που γιόρτασε ο Άγιος (14 Φεβρουαρίου).

Η φάση εξελίχτηκε σε όλο της το μεγαλείο στην πλατεία Γεωργίου Α΄ κατά τη διάρκεια του 1ου Patras DJ Dance Festival που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολυάριθμου κοινού.

Το κάλεσμα είχε δοθεί εγκαίρως από την οργανωτική ομάδα του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού:

«Τα κάνω όλα μετά τις… 20.50

Σας περιμένουμε στο άνθινο ρολόι από τις 20:50 έως τις 21:10 αυστηρά!

Δε θα σας κουράσουμε πολύ μέρα που είναι…

Αρκεί ένας από κάθε πλήρωμα

Δεν χρειάζεται μεταφορικό μέσον

Το Βιβλιάριο Τροχαίων Συμβάντων ανά χείρας».

Οι κυνηγοί συναντήθηκαν στην πλατεία Τριών Συμμάχων όπου έγινε το τσεκ των βιβλιαρίων Τροχαίων Συμβάντων κι εκεί τους δόθηκε κατεύθυνση η πλατεία Γεωργίου Α΄ όπου διεξαγόταν το 1ο Patras DJ Dance Festival. Μέρα που ήταν έπρεπε να ψάξουν και μέσα σε 14 λεπτά να βρουν το κόκκινο σημάδι ανάμεσα στον συγκεντρωμένο κόσμο. Το κόκκινο σημάδι δεν ήταν άλλο από ένα αποτύπωμα κραγιόν (φιλιού δηλαδή) στον λαιμό 24 ατόμων που βρίσκονταν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους. Καθένα από τα 24 αυτά άτομα είχε μια σοκολατένια καρδιά που μέσα είχε βαθμούς). Μετά τον εντοπισμό των ατόμων με το κόκκινο σημάδι στον λαιμό και κατ΄ επέκταση των σοκολατένιων καρδιών, οι κυνηγοί πήγαιναν τις καρδιές στον υπαίθριο χώρο του Έσπερου (πλατεία Γεωργίου Α΄ και Κορίνθου) όπου ήταν το κοντρόλ του Παιχνιδιού, «ράιζαν οι καρδιές» και γράφονταν πόσους βαθμούς έπαιρνε το κάθε πλήρωμα, τόσους όσους έγραφε μέσα η σοκολατένια του καρδιά. Οι σοκολατένιες καρδιές είχαν διαφορετικό αριθμό βαθμών μέσα, αλλά άλλωστε, όπως είναι γνωστόν τοις πάσι, ο έρωτας είναι θέμα γλυκό μεν, τύχης δε!

Διαβάστε επίσης