Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Ζαβλανίου «Θεατρικές ανησυχίες» θα είναι παρούσα την Τσικνοπέμπτη στο δρώμενο «Ο γάμος της Βασίλισσας του καρνάβαλου»

Άνηθος - σπανάκι - ρύζι και το καρναβάλι έχει αρχίσει

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Ζαβλανίου «Θεατρικές ανησυχίες» συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Κ.Ε.ΔΗ.Π.-Καρναβάλι Πάτρας και θα είναι παρούσα την Τσικνοπέμπτη στο δρώμενο «Ο γάμος της Βασίλισσας του καρνάβαλου».

Οι "Θεατρικές ανησυχίες" θα συνοδεύσουν τη βασίλισσα, νυφούλα, ενώ πλήθος γαμπρών θα παρελάσουν μπροστά από τα όμορφα μάτια της και θα προσπαθήσουν με τα καμώματά τους και τα δώρα τους να ξεμυαλίσουν και να κλέψουν την καρδιά  και το κορμί της νύφης μας!!!

Σας περιμένουμε να σας διασκεδάσουμε, να σας κεράσουμε, να μας ευχηθείτε και να γλεντήσουμε στη χαρά της και στα καπρίτσια της!!!

Ο γάμος της βασίλισσας του Καρνάβαλου ξεκινά στις 7 μμ από την πλατεία Ταμπαχάνων με το γαμήλιο άρμα, την βασίλισσα και τις "Θεατρικές ανησυχίες".

Παράλληλα, Πολιτιστικοί σύλλογοι της Πάτρας θα παρουσιάσουν το δρώμενο που έχουν ετοιμάσει σε δύο σημεία: Γερμανού & Βότσαρη το ένα, και Γερμανού και Ράμου (Ηλείας), το άλλο. 

Στην πλατεία 25ης Μαρτίου (Αγ. Γεωργίου) το άρμα της βασίλισσας θα σταματήσει και η βασίλισσα θα δεχτεί τους μνηστήρες στο άρμα. Με το τέλος της παρουσίασης όλων των γαμπρών η νύφη κατεβαίνει από το άρμα τους παίρνει από το χέρι και θα κατηφορίσουν με παλαμάκια νταούλια και  τραγούδια την Γεροκωστοπούλου φτάνοντας στο γαμοτράπεζο, στην πλατεία Γεωργίου στις 9μμ για το γαμήλιο γλέντι.

Στην πρώτη οργανωμένη προσπάθεια ενώνουν τις δυνάμεις τους 12 πολιτιστικοί σύλλογοι κατόπιν πρωτοβουλίας και συντονισμού του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ