Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Σάκκαρη (2-1)

 

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-1 σετ την Κικβέν Ζενγκ και προκρίθηκε στους «16» του πολύ δυνατού τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα.

Την πρόκριση στους «16» του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν, επικράτησε της Κινέζας Κικβέν Ζενγκ με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του 500άρι τουρνουά Qatar TotalEnergies Open.

Εκεί η συμπατριώτισσά μας, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έκανε εξαιρετική πορεία στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Λινζ της Αυστρίας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καρολίνα Πλίσκοβα – Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και πετυχαίνοντας μπρέικ στο πρώτο game προηγήθηκε με 3-1, ενώ λίγο αργότερα έκανε νέο μπρέικ για το 4-1. Η Ελληνίδα τενίστρια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με 6-2 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Qatar TotalEnergies Open.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία προηγήθηκε με μπρέικ 2-1, αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, με την Κικβέν να απαντάει με το ίδιο… νόμισμα και να ισοφαρίζει σε 2-2. Λίγο αργότερα μάλιστα η Κινέζα έκανε ένα ακόμα μπρέικ για το 4-2 και στη συνέχεια με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι, στέλνοντας το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν επιβλητική. Με μπρέικ στο 4ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 5-2, με την συμπατριώτισσά μας να σερβίρει σωστά για το 6-3 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης