Πάτρα: Σκύλος – εφιάλτης για ανήλικο κοριτσάκι – Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Εφιάλτης αποδείχθηκε για ένα ανήλικο κοριτσάκι και τη μητέρα του ένας σκύλος, στην περιοχή των Βραχνεΐκων.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν μαμά και κόρη αμέριμνες έκαναν τη βόλτα τους σε δρόμο της περιοχής, βλέποντας ξαφνικά ένα σκύλο να εμφανίζεται μπροστά τους, βγαίνοντας από αυλή σπιτιού.

Από το φόβο του, το κοριτσάκι έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπάσει το χέρι του. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία με βάση την προβλεπόμενη νομοθεσία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα