Πάτρα: Σκύλος – εφιάλτης για ανήλικο κοριτσάκι – Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Εφιάλτης αποδείχθηκε για ένα ανήλικο κοριτσάκι και τη μητέρα του ένας σκύλος, στην περιοχή των Βραχνεΐκων.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν μαμά και κόρη αμέριμνες έκαναν τη βόλτα τους σε δρόμο της περιοχής, βλέποντας ξαφνικά ένα σκύλο να εμφανίζεται μπροστά τους, βγαίνοντας από αυλή σπιτιού.

Από το φόβο του, το κοριτσάκι έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπάσει το χέρι του. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία με βάση την προβλεπόμενη νομοθεσία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

 

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος