Ανοικτή εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Αχαΐας

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η πρώτη μεγάλη ανοικτή εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Αχαΐας, μετά το τέλος της πανδημίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Μηχανουργείο», με κεντρικό ομιλητή της ημερίδας τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα αποδήμου ελληνισμού, Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα:

«Οι γειτονιές μας...η πατρίδα μας !!! ». 

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, δημιουργώντας μια ζεστή και άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα !!! Παρόντες και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Κατσουγκράκης , ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης , ο Δημοτικός Σύμβουλος Θόδωρος Ξυλιάς , η πολιτευτής Ευσταθία Γιαννιά, η πρώην Υποψήφια Βουλευτής Ασπασία Ρηγοπούλου , το μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ακριβή Χάραρη , ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Βορείου Τομέα Γιάννης Μανέτας και Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελόπουλος , μέλη ΔΕΕΠ Αχαΐας Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου , Γιώργος Τερζής , Διαμερισματικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων κ.α.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Νοτίου Τομέα Αργύρης Βαγενάς σε κλίμα συγκίνησης ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Ανδρέα Κατσανιώτη , τα μέλη ΔΣ της Τοπικής του, τους Συνεργάτες του , τους παρευρισκόμενους ( Μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο Νοτίου Τομέα ) για την παρουσία τους και τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο " Μηχανουργείου " , αποκαλύπτοντας ότι αυτή ήταν μόνον η αρχή...

Τόνισε στην ομιλία του ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις και ημερίδες με ομιλητές και τους άλλους βουλευτές του Νομού μας.

Ο ίδιος ο Αργύρης Βαγενάς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την ευρεία συμμετοχή του κόσμου της ΝΔ σε αυτήν την πρώτη εκδήλωση στη μετα Covid-19 εποχή...

Φυσικά το μήνυμα νίκης στάλθηκε παντού , για γαλάζια ψήφο μέσα στο 2023 τόσο στις εθνικές, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.