Η κοπή της πίτας του σπιράλ

Στις 25 Μαρτίου η πολιτική εκδήλωση της παράταξης

 

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής:

Πλήθος κόσμου προσήλθε στο «Ντεζενέ» το απόγευμα της Δευτέρας, όπου η δημοτική παράταξη σπιράλ έκοψε τη βασιλόπιτα της. Ήταν μία χαλαρή βραδιά χωρίς πρωτόκολλο και οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για την Πάτρα και όχι μόνο. Μέλη της παράταξης με τις οικογένειές τους, φίλοι του σπιράλ και πολλοί νέοι υποστηρικτές της κίνησης έδωσαν δυναμικό παρών. Τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, ενώ τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειαρχης Φωκίωνας Ζαΐμης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, άνθρωποι των τοπικών ΜΜΕ, του επιχειρείν, της κοινωνίας, ολόκληρης της πόλης.

«Για μας η εκδήλωση κοπής της πίτας δεν είναι μια πολιτική εκδήλωση» είπε στη σύντομη ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Ψωμάς. Και συνέχισε: «Σήμερα είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε και να συνομιλήσουμε, ενώ ταυτόχρονα γιορτάζουμε τα γενέθλια του σπιράλ, καθώς αυτές τις μέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τότε που γεννήθηκε αυτή η πρωτοβουλία για την πόλη». Και κατέληξε: «Η πολιτική μας εκδήλωση, στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι, θα διοργανωθεί στο Royal στις 15 Μαρτίου 2023, στις 7.30μμ. Εκεί θα παρουσιάσουμε το όραμα του σπιράλ για την Πάτρα του αύριο».

spiral-pita_4.jpg

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων τόνισε επίσης πως ο αγώνας που δίνει το σπιράλ για την Πάτρα είναι μια ομαδική δουλειά και θέλοντας να σηματοδοτήσει αυτή την κοινή προσπάθεια κάλεσε τους στενούς του συνεργάτες για να κόψουν μαζί τη βασιλόπιτα: τους εκλεγμένους από το λαό της Πάτρας δημοτικούς συμβούλους Θάνο Δούρο και Χαράλαμπο Στανίτσα και την εκλεγμένη από τη βάση της παράταξης Πολιτική Γραμματεία, που αποτελείται από τη Γραμματέα Εύα Αθανασοπούλου και τα μέλη Ευαγγελία Βαβαρούτα, Άκια Σταμάτη, Χάρη Κοντογιαννάτο, Μαίρη Κάργα και Στάθη Πολίτη. Η εκδήλωση διήρκησε τρεις ώρες και οι ευχή όλων για τη νέα χρονιά, εκτός από υγεία, ήταν να δοθεί μια νικηφόρα μάχη για το σπιράλ μέσα στο εκλογικό 2023. 

Το επόμενο ραντεβού όπου το σπιράλ καλεί τους πατρινούς δημότες είναι μία εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει. Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη, το σπιράλ λειτουργεί ως σύλλογος αιμοδοτών και απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όλους όσοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν μία φιάλη αίμα. Η δράση θα γίνει στα γραφεία της παράταξης, στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100, μεταξύ 5 και 8 το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου.

spiral-pita_3.jpg

 

Διαβάστε επίσης