«Πόσο καψούρης είστε»: Η ερώτηση του Ράδιο Καψούρα στον Μητσοτάκη

Πόσο καψούρης είστε;»

Με αυτή την ερώτηση υποδέχτηκε στην Πτολεμαΐδα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος του «ράδιο Καψούρα» στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στην Κοζάνη, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή.

«Κ. Πρόεδρε, καλησπέρα, να αλλάξω λίγο το κλίμα εξ’ αρχής με αφορμή και την ημέρα των ερωτευμένων και εκπροσωπώντας και το ράδιο Καψούρα της Πτολεμαΐδας, να ρωτήσω, πόσο καψούρης είστε εσείς;», ρώτησε ο δημοσιογράφος κ. Λαζαρίδης, με την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανώς αμήχανος, αφού κοίταξε αυτομάτως τα χαρτιά του, μήπως και βρει καμιά απάντηση, αντέδρασε γελώντας.

«Επιτέλους μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών. Κοιτάξτε, συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί μου στη Δ. Μακεδονία, μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα και νομίζω από αυτό μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και να πω και εγώ το κλισέ ότι, οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλιώς δεν θα υπήρχε και το ράδιο Καψούρα. Αλλιώς θα κάνατε εκπομπή μια μέρα τον χρόνο!», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν μέσω γέλιου.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο δημοσιογράφος κ. Λαζαρίδης που εκπροσωπούσε και την τοπική ιστοσελίδα eordaialive.com έθεσε ερώτημα και για τη νέα λιγνιτική μονάδα «Πτολεμαΐδα 5».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης