Εθελοντική αιμοδοσία στην Αγορά Αργύρη στην παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού

Στην Αγορά Αργύρη, εκεί που εκτίθενται οι στολές των πληρωμάτων και αναπνέει το Πατρινό Καρναβάλι ως ανάσα ζωής, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου  από τις 5μμ έως τις 8.30μμ θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από τη  "Φλέβα Ζωής", τη φοιτητική  εθελοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών που δραστηριοποιείται με διάθεση προσφοράς και τη στήριξη της αιματολόγου- διευθύντριας ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ματίνας Κούγελου.

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι πηγή ζωής και ως τέτοια δεν θα μπορούσε να λείπει  από την υποστήριξη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας που νοιάζεται για τον συνάνθρωπο. Για να το  γιορτάσουμε όλοι μαζί όπως του αξίζει, πρωτίστως πρέπει να έχουμε όλοι υγεία. Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας καλεί όλους, καρναβαλιστές, μέλη των πληρωμάτων και όλης της καρναβαλικής κοινότητας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, ειδικά αυτή την εποχή που είναι δύσκολη για τους ασθενείς.

Εξάλλου στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 θα συμμετάσχει το άρμα της αιμοδοσίας σχετικά με τη μάγισσα και το αίμα.

"Μην αφήσεις την κακιά μάγισσα της αδιαφορίας να πετάει γελώντας με τη σκούπα της! Δώσε αίμα. Κάποιος το έχει ανάγκη", "Βοήθησε και εσύ να λυθούν τα μάγια", "Δε χρειάζονται μάγια για να αλλάξει μια ζωή", "Μπορείς να γίνεις μάγος χωρίς ραβδί και σκούπα", "Ήξερες ότι το αίμα που κυλάει στις φλέβες σου είναι μαγικό; Πάρε τη σκούπα σου και μαζί με τη μάγισσα βοήθησε κάποιον να πετάξει" είναι μερικά από τα μηνύματα που θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε δίνοντας ζωή και αυτή την περίοδο που το καρναβαλικό αίμα ρέει υγιές και ακμαίο στις φλέβες μας.