HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία & Ηπατολογία

17 & 18 Φεβρουαρίου 2023 - Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

 

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ετήσια επιστημονική εκδήλωση με τίτλο “ HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία & Ηπατολογία” που θα λάβει χώρα στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα τελευταία χρόνια σημαντική πρόοδος έχει γίνει στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του πεπτικού συστήματος. Η διημερίδα έχει στόχο την σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στον τομέα της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη συζήτηση θεμάτων της καθημερινής κλινικής πρακτικής, τόσο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όσο και στην νοσοκομειακή περίθαλψη.

Η διημερίδα απευθύνεται όχι μόνο στους ιατρούς γαστρεντερολόγους αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων με ενδιαφέρον στις παθήσεις του πεπτικού συστήματος.
Οι εργασίες της διημερίδας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14.00 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00.

Η εγγραφή στις εργασίες είναι Δωρεάν. Η παρακολούθηση μόνο με Φυσική Παρουσία πιστοποιείται με 13 Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: https://hotspots2023.gr/

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Θωμόπουλος
Καθηγητής Παθολογίας - Γαστρεντερολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών,
Διευθυντής, Γαστρεντερολογικό Τμήμα, Παθολογική Κλινική, ΠΓΝ Πατρών