Πατρινό Καρναβάλι: «Φτου και βγήκαν…» στην πλατεία Γεωργίου - ΦΩΤΟ

Στα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού

Με ηλιόλουστο καιρό το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου ανήκε στα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 που κατέλαβαν την πλατεία Γεωργίου Α΄, την πλατεία του Καρναβαλιού μας συμμετέχοντας στη φάση των παιχνιδιών πλατείας «5-10-15… Φτου και βγαίνω» του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Χρώματα, κέφι και παιχνίδια που ξέφευγαν από τα συνηθισμένα και ταίριαζαν γάντι στην καρναβαλική ιδιοσυγκρασία των κυνηγών πλημμύρισαν την πλατεία. 

Ποδηλατάδα, ανάποδο κρυφτό με ολίγον τυφλόμυγα, σκοποβολή, bowling,  ποδόσφαιρο με το στόμα, χαλασμένο τηλέφωνο με νερό και πολλά αστεία απρόοπτα επεφύλαξαν οι δοκιμασίες της ομάδας του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού στα πληρώματα προκειμένου να διεκδικήσουν την καλύτερη βαθμολογία που μπορούσαν.

Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού είχε πάρει μολύβι και χαρτί και έβαζε βαθμούς και τους νικητές θα τους δούμε να παίρνουν τα βραβεία τους την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στα Παλαιά Σφαγεία, στην απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

dsc01656.jpg

Επόμενο ραντεβού την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (του Αγίου Βαλεντίνου): «Τα κάνω όλα μετά τις…».

Ακολουθεί η μετάδοση των ραδιοφωνικών θεμάτων του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 («Σε χρόνο ραδιοφωνικό»). Συντονιζόμαστε στα fm-ΕΡΑ Πάτρας.

Οι δράσεις του Παιχνιδιού κορυφώνονται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση σακούλας.

dsc01838.jpg

dsc01686.jpg

Διαβάστε επίσης