Πατρινό Καρναβάλι: Τα πληρώματα έδειξαν τα ...χάλια τους στο 58ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού - ΦΩΤΟ

ΧΑ(λ)ΛΙστεία 2023

Tα… χάλια τους επί σκηνής ξεδίπλωσαν τα πληρώματα που συμμετέχουν στο 58ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού, το Σάββατο 11 Φεβρουρίου 2023, στα Παλαιά Σφαγεία, στο πιο αποδομημένο gala του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού!

Από όλα είχε το Σαββατόβραδο των Κυνηγών που έδωσαν ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, το ιστορικό παιχνίδι του Πατρινού Καρναβαλιού. Ευφάνταστες δημιουργίες, πρωτότυπες ονομασίες και… πολλή καρναβαλική πασαρέλα στους ρυθμούς του χάλι γκάλι κυριάρχησαν στη συγκεκριμένη φάση.

Τα πληρώματα δημιούργησαν τη δική τους persona, η οποία διαγωνίστηκε σε 3 δοκιμασίες:

-ΧΑΛΙ ολόσωμο μαγιώ στις 58 αποχρώσεις του κόκκινου - μπλε - κίτρινου και… πράσινου.

Φορώντας παπούτσι ψηλοτάκουνο για να σταθεί στο ύψος της, απέδωσε χορευτικά το δικό της χάλι γκάλι 

-ΧΑΛΙ avant guarde αμφίεση “καρναβαλικής ραπτικής” 

-Τρεις ερωτήσεις για να αναδειχθεί το εσωτερικό της… χάλι

dsc01544.jpg

Η Κριτική Επιτροπή ανέδειξε τρεις νικητές. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους νικητές κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΠΔΕ Τάκης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό την αιγίδα της οποίας τελούσε η εκδήλωση, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Μελάς και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή.

dsc01548.jpg

Αμέσως μετά τα πληρώματα διασκέδασαν σε ρυθμούς καρναβαλικούς με τις επιλογές των djs Χρήστου Σωτηρόπουλου και Ανδρέα Μητρέλη σ’ ένα concept party με τίτλο «GREECE GOES MODERN», που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο το κέφι.

Η βραδιά ξεκίνησε με μία διασκευή του γνωστού «Hully Gally» σε… «Χάλι Πάλι» από τις μικρές Κατερίνα Πουλιάση και Κυβέλη Κρότση.

dsc01464.jpg

dsc01424.jpg

img_3862.jpg

Διαβάστε επίσης