Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας: Κοπή πίτας και εορτή του Αγίου Χαραλάμπους

στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορτή του προστάτη του συλλόγου μας Αγίου Χαραλάμπους μετ' αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών μας και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οβρυάς Πατρών , παρουσία πλήθους κόσμου,αρχών και φορέων. Ο Αιδεσιμότατος κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο εξήρε το έργο του συλλόγου μας και τόνισε τη σημασία αυτού. Δωρησε στο σύλλογο την εικόνα του Εσταυρωμένου, ως σύμβολο του πρώτου εθελοντή αιμοδότη, αφού Εκείνος έδωσε το αίμα Του για την ανθρωπότητα και απένειμε τιμητική πλακέτα για το θεάρεστο έργο του συλλόγου όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας φανερά συγκινημένος στην ομιλία του,όπως όλοι μας,αφού ευχήθηκε στον πατέρα Χαράλαμπο για την ονομαστική του εορτή,τον ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια με τα οποία μίλησε για το έργο μας καθως επισης και για την δωρεά της εικόνας του Εσταυρωμένου και την τιμητική διάκριση, τα οποία θα έχουν εξέχουσα θέση στο γραφείο του συλλόγου μας. Αμέσως μετα έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς. Μιας χρόνιας που παρόλα τα προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας,με μεγάλο αγώνα ο σύλλογος κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να συγκεντρώσει πάνω από 1500 μονάδες. Ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την απλόχερη και ανιδιοτελή προσφορά τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας,που έχουν ανάγκη αίματος.

received_703932154635256_11zon.jpg

Επίσης τόνισε ότι αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι απόρροια της συνεργασίας του συλλόγου με όλους τους φορείς της περιοχής μας,την Εκκλησία,την Περιφέρεια,τους Δήμους Πατρέων και Ερυμάνθου,των Τοπικών Κοινοτήτων, της Διοίκησης του ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας και του Τμήματος Αιμοδοσίας,του ΚΥ Χαλανδρίτσας,όπως και των συλλόγων, πολιτιστικών, αθλητικών, περιβάλλοντος, χορευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την υποστήριξη.

Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να μας ευχηθούν για τη νέα χρονιά: ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Ερυμάνθου κ. Κουραχανης, από την Τοπική Κοινότητα Οβρυάς η κα Γράψα, από τη Κοινότητα Πετρωτού ο κ Δουβρης, ο Δ/ντης Κ.Υ Χαλανδρίτσας κ Αλοκριος,όπως και ο πρώην Διευθυντής και ιδρυτής του συλλόγου μας κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης. Από το ΣΕΑ Καραμανδανειου ο κ. Πολυκρετης,από το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας η κα Θεοδωροπούλου. Από το ΣΕΑ Αιμοδότης η κα Τριπολιτσιωτη,η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΣΠΠΑΜΑ του ΠΠΝ του Ρίου κα Κανελοπούλου Όλγα καθώς και η επίτιμη πρόεδρος της Γηρειατρικης Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας κα Θεοδωροπούλου Ιωάννα. Απο το Συλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας ο πρόεδρος κ Δεττορακης και τα μέλη του Δ.Σ. ,από το Πολιτιστικό Συλλογο Χαλανδρίτσας η πρόεδρος κα Μακρή και από τον Χορευτικό Λαογραφικό Συλλογο Μεσσάτιδος "ο Φιλερης" ο κ Παναγιωτόπουλος . Μετά την κοπή της πίτας προσφέρθηκαν από το σύλλογο μας, γλυκά κεράσματα και αναψυκτικά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας για την παρουσία τους και τις ευχές τους. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πατερα Χαράλαμπο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για τη ζεστή φιλοξενία του και ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας σε όλους ξεχωριστά υγεία, αγάπη, ευτυχία, ευημερία και προσφορά.

received_563493129058758_11zon.jpg

received_727719948793602_11zon.jpg

Διαβάστε επίσης