Καρναβαλικά πάρτυ των ΚΑΠΗ Πάτρας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 έχουν ενταχθεί τα καρναβαλικά πάρτυ των ΚΑΠΗ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί το καρναβαλικό πάρτυ του Α΄ ΚΑΠΗ στον χώρο του (Βοσπόρου 7), την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 το καρναβαλικό πάρτυ του Γ΄ ΚΑΠΗ στον χώρο του (Αιδηψού 2 & Αγίου Ιωάννη Πράτσικα) και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 το καρναβαλικό πάρτυ του Β΄ ΚΑΠΗ στον χώρο του (Καζαντζάκη 21 στην Αγυιά).

Παράλληλα έχουν επισκέψεις μελών των ΚΑΠΗ στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά στα εκπαιδευτικά σεμινάρια-καρναβαλικά εργαστήρια της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας «Κατασκευή Μάσκας-Καπέλου» και «VR-πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας». Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 τα Παλαιά Σφαγεία θα επισκεφτεί το Γ΄ ΚΑΠΗ, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 το Α΄ ΚΑΠΗ και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 το Β΄ ΚΑΠΗ.

Η στήριξη στις δράσεις των ΚΑΠΗ και στα άτομα της τρίτης ηλικίας της πόλης μας είναι δεδομένη αφού το Πατρινό Καρναβάλι δεν έχει ηλικία και όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και μερίδιο χαράς στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

 

* Η λειτουργία του χώρου των Παλαιών Σφαγείων χρηματοδοτείται από τη πράξη «Δομή προώθησης πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων» η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».