Ο Μαρίνος Σκανδάμης με την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

 

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, εκπροσώπησε τον τομέα του στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην Αθήνα, που γίνεται στο πλαίσιο συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου των πρωτοβάθμιων οργανώσεων της ομοσπονδίας.

Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση, ο Μαρίνος Σκανδάμης δήλωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ που κατοχύρωσε τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών, συμπαρίσταται σε κάθε δίκαιο αίτημα των συνδικαλιστικών τους οργάνων. Θέλουμε μια αστυνομία δημοκρατική που θα σέβεται τον πολίτη και ταυτόχρονα, ένα αστυνομικό επάγγελμα που θα ασκείται με όρους αξιοπρέπειας. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η υποχρέωση της κυβέρνησης, να αναγνωρίσειτην επικινδυνότητα του αστυνομικού έργου.».

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο