Ο Μαρίνος Σκανδάμης με την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

 

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, εκπροσώπησε τον τομέα του στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην Αθήνα, που γίνεται στο πλαίσιο συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου των πρωτοβάθμιων οργανώσεων της ομοσπονδίας.

Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση, ο Μαρίνος Σκανδάμης δήλωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ που κατοχύρωσε τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών, συμπαρίσταται σε κάθε δίκαιο αίτημα των συνδικαλιστικών τους οργάνων. Θέλουμε μια αστυνομία δημοκρατική που θα σέβεται τον πολίτη και ταυτόχρονα, ένα αστυνομικό επάγγελμα που θα ασκείται με όρους αξιοπρέπειας. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η υποχρέωση της κυβέρνησης, να αναγνωρίσειτην επικινδυνότητα του αστυνομικού έργου.».

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική