Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του 36χρονου Ανθυπασπιστή Παναγιώτη Δημητρακόπουλου

 

θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη  Δημητρακόπουλου, ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας, που άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, σε ηλικία 36 μόλις ετών, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε ασθένεια.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Οβρυά, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα που τόσο αγαπούσε. Άριστος μαθητής, πέρασε στις Πανελλήνιες στις στρατιωτικές σχολές και υπηρέτησε την πατρίδα με σεβασμό, ήθος, σεμνότητα και ακεραιότητα. Είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τελευταία στην 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΜΑΕΔΥ). Υπήρξε αξιαγάπητος στους συνάδελφους του και έχαιρε εκτιμήσεως καθώς επιτέλεσε την αποστολή του στο ακέραιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη(8/2)στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του 36χρονου Ανθυπασπιστή Παναγιώτη Δημητρακόπουλου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο