Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του 36χρονου Ανθυπασπιστή Παναγιώτη Δημητρακόπουλου

 

θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη  Δημητρακόπουλου, ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας, που άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, σε ηλικία 36 μόλις ετών, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε ασθένεια.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Οβρυά, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα που τόσο αγαπούσε. Άριστος μαθητής, πέρασε στις Πανελλήνιες στις στρατιωτικές σχολές και υπηρέτησε την πατρίδα με σεβασμό, ήθος, σεμνότητα και ακεραιότητα. Είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τελευταία στην 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΜΑΕΔΥ). Υπήρξε αξιαγάπητος στους συνάδελφους του και έχαιρε εκτιμήσεως καθώς επιτέλεσε την αποστολή του στο ακέραιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη(8/2)στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο