Τραγωδία στην Ηλεία: Σοκ με τον θάνατο 13χρονου κοριτσιού – Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδας

 

Ένα κορίτσι περίπου 13 ετών μεταφέρθηκε πριν λίγο στο Γ.Ν. Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι από τη Βουλιαγμένη της Πηνείας μεταφέρθηκε από τον πατέρα του σε κωματώδη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να συνεφέρουν το κορίτσι.

Αποφασίστηκε η μεταφορά στο στο Γ.Ν. Αμαλιάδας όπου και έφτασε χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί παρότι προσπάθησαν να την επαναφέρουν, διαπίστωσαν το θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ που ανέλαβε την διακομιδή του 13χρονου κοριτσιού, ήταν ο νονός της, ο οποίος βρίσκεται και σε κατάσταση σοκ από την τραγική αυτή εξέλιξη.

Το τραγικό της υπόθεσης,  είναι πως το άτυχο κοριτσάκι, είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά