Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας της παράταξης "ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ" του Κώστα Σβόλη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το αδιαχώρητο επικρατεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η εκδήλωση κοπής πίτας, της Δημοτικής Παράταξης "ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ" με επικεφαλής τον Κώστα Σβόλη.

Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, τοπικά στελέχη της αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών φορέων και συλλόγων καθώς και βουλευτές, δίνουν βροντερό "παρών" στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική της παράταξης.

Υπήρξε ομόθυμη στήριξη της υποψηφιότητας προς το πρόσωπο του Κώστα Σβόλη, τόσο από τον Υφυπουργό Ανδρέα Κατσανιώτη, όσο και από τους υπόλοιπους βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος στην Αχαΐα. 

Με θερμά λόγια χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και οι Αντιπεριφερειάρχες που έδωσαν το "παρών", ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ Αντώνης Κουνάβης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης καθώς και ο πρώην επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπαδημάτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης