Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου της Βασιλικής Φιλιππαίου, "Πραγματεία στην Αρμονία της Τονικής Μουσική"

Στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Πραγματεία στην Αρμονία της Τονικής Μουσικής» της Βασιλικής Φιλιππαίου.

Η Βασιλική Φιλιππαίου είναι συνθέτις, καθηγήτρια των ανώτερων θεωρητικών μαθημάτων της μουσικής, καλλιτεχνική διευθύντρια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών και παρουσιάζεται το δεύτερο βιβλίο της, από τις Εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ. Το βιβλίο αναπτύσσει θέματα που αφορούν τη σπουδή στον τομέα της Αρμονίας και είναι κάτι που δεν αφορά μόνο όποιον σπουδάζει μουσική, αλλά και κάποιον που ενδιαφέρεται να μάθει κάποια πράγματα γύρω από τη θεωρητική πλευρά της μουσικής.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Σπύρο Θ. Δελέγκο, μουσικό - εθνομουσικολόγο, υποψήφιο Διδάκτορα της Ακαδημίας Sibelius του Πανεπιστημίου Τεχνών του Ελσίνκι και τη συγγραφέα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Σταύρος Πήττας, τελειόφοιτος της τάξης Διπλώματος Φλάουτου, του Ωδείου, πτυχιούχος Αρμονίας και μαθητής Γ΄ Λυκείου της Κ. Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης