Δυτ. Ελλάδα: Φουλ... των συλλήψεων στο Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών και πέντε μηνών για απόπειρα κλοπής, αντίσταση, και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Σύλληψη τριών ατόμων για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της  ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί  (δυο άνδρες – μια γυναίκα), διότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι  εισήλθε σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και αφαίρεσε προϊόντα, συνολικής αξίας (55) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παρ. διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :

  • (52,5) γραμμάρια ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη
  • (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές
  • (110)  ευρώ και
  • (1) ψαλίδι

Επιπλέον, σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη δυο ατόμων για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της  Ειδικής Ομάδας  Ελέγχων  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί  άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια

Διαβάστε επίσης