Πάτρα: Αποπειράθηκαν να ληστέψουν ντελιβερά - Τον απείλησαν με μαχαίρι

Συνελήφθησαν από την Άμεση Δράση

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Οι δράστες με την απειλή σουγιά αποπειράθηκαν να ληστέψουν ντελιβερά, ζητώντας του τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Ωστόσο αυτός δεν ενέδωσε πάτησε το γκάζι και τράπηκε σε φυγή, ενώ ενημέρωσε την Αστυνομία, δίνοντας περιγραφές των ατόμων.

Λίγο αργότερα οι δράστες συνελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, χθες το βράδυ, προσέγγισαν διανομέα που επέβαινε σε δίκυκλο και με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς ο παθόντας τράπηκε σε φυγή με το δίκυκλο όχημα.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν άμεσα τους δυο κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στην κατοχή του ενός κατηγορουμένου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.