Public Issue: O Πατρινός Κωστής Στεφανόπουλος ο δημοφιλέστερος ΠτΔ

Στη δημοσίευση ευρημάτων για τη δημοτικότητα των Προέδρων της Δημοκρατίας της Ελλάδας  προχώρησε η Public Issue.

Σε μια ερώτηση  σχετικά με την αποδοχή που έχει από τους πολίτες η πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Public Issue αποκαλύπτει ότι η σημερινή πρόεδρος έχει το χαμηλότερο επίπεδο δημοτικότητας σε σχέση με όλους τους προέδρους της Δημοκρατίας από το 1995 και την εποχή που τη θέση του «πρώτου πολίτη της χώρας» κρατούσε ο Κωστής Στεφανόπουλος.

Σύμφωνα με την Public Issue οι δημοφιλέστεροι ΠτΔ των τελευταίων δεκαετιών ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος (86% θετικές γνώμες, 11% αρνητικές) και ο Κάρολος Παπούλιας [Α’ θητεία] (84% θετικές, 5% αρνητικές).

Public Issue: O Πατρινός Κωστής Στεφανόπουλος ο δημοφιλέστερος ΠτΔ

Ακολουθούν με χαμηλότερες επιδόσεις, αλλά με πολύ περισσότερες θετικές γνώμες σε σχέση με τις αρνητικές, η δεύτερη προεδρία του Κάρολου Παπούλια (57% θετικές, 40% αρνητικές) και ο Προκόπης Παυλόπουλος (62% θετικές, 33% αρνητικές).

Στην τελευταία θέση και η μοναδική που έχει πολύ περισσότερες αρνητικές γνώμες σε σχέση με τις θετικές βρίσκεται η σημερινή ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει μόλις 30% θετικές γνώμες από τους πολίτες, ενώ οι αρνητικές εκτοξεύονται στο 60%.

koutipandoras.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο