Βιβή Λουκοπούλου: Ειμαστε όλοι συνοδοιπόροι

 

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στην Αχαΐα με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ η γιατρός  Βιβή Λουκοπούλου σε δηλώσή της ανέφερε:

Απόλυτα ταυτισμένη με την ανάγκη αναγέννησης της κοινωνίας, της Δημοκρατίας και της παράταξής μας, που σηματοδοτεί με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση να είμαι υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.
Με βαθιά πίστη στις αρχές της ιστορικής μας παράταξης και εκπροσωπώντας την ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου μας, συμμετέχω στην κοινή αυτή προσπάθεια, πιστεύοντας ακράδαντα ότι το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την πρόοδο του τόπου μας και την ευημερία των Ελλήνων πολιτών.
Δηλώνω παρούσα στην εκλογική «μάχη» καταθέτοντας την εμπειρία μου μέσα από την πολυετή ενασχόλησή μου στο χώρο της υγείας και του αθλητισμού. Με συνέπεια, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία σας καλώ να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι και σε αυτό τον αγώνα, για να ριζώσει ξανά η ελπίδα στον τόπο μας.
Καλόν αγώνα και με τη νίκη!
 

Διαβάστε επίσης