Δυτ. Ελλάδα: “Θα αυτοκτονήσω”, φώναζε στους αστυνομικούς – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για να αποτρέψει αυτοχειρία

 

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για να σώσει άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ολα συνέβησαν χθες στην περιοχή της Αμαλιάδας, όταν 42χρονος ενημέρωσε τον αδελφό του πως σκόπευε να θέσει τέλος στην ζωή του.

Αμέσως τότε ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, που άρχισε να τον αναζητά. Ο 42χρονος είχε ήδη πάρει το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα και τέσσερα φυσίγγια.

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών έφεραν αποτέλεσμα και εντόπισαν τον άνδρα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, που όμως πεισματικά παρέμενε μέσα στο ιχ του και απειλούσε να αυτοκτονήσει, παρά τις εκκλήσεις των στελεχών της ΕΛΑΣ.

Τελικά μετά από ώρα διαπραγματεύσεων ο παρολίγον αυτόχειρας αποφάσισε να βγεί από το όχημα και να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα