Πάτρα: Γίνεται της απάτης-Πώς του "ξάφρισαν" 11.000 ευρώ μέσα από δημοφιλή ιστοσελίδα

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Αν μη τι άλλο προβληματίζουν τα πυκνά περιστατικά απατών που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα και προστίθενται στα ανάλογα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Στις απάτες με μαϊμού τροχαία, αλλά και περιστατικά με υποτιθέμενες συλλήψεις συγγενικών προσώπων θυμάτων απάτης, έρχονται τις τελευταίες ώρες να προστεθούν περιστατικά αναγγελίας απαγωγών μικρών παιδιών, αλλά και ψεύτικων αγγελιών πώλησης αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου.

Μία τέτοια περίπτωση προκάλεσε νέα καταγγελία σήμερα, από Πατρινό ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε δημοφιλή ιστοσελίδα και εξέφρασε το ενδιαφέρον να αγοράσει αυτοκίνητο που ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του είχε αναρτήσει σε αγγελία.

Ωστόσο, σε σχετικές επικοινωνίες που είχε με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του, ανύπαρκτου όπως προέκυψε, οχήματος αναγκάστηκε να καταθέσει το ποσό των 11.000 ευρώ για την "αγορά" του, τα οποία και φυσικά έχασε.

Και αυτή η υπόθεση, όπως και πολλές άλλες απασχολούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και γίνονται ήδη έρευνες. Όμως έμεπιροι αστυνομικοί έλεγαν στο tempo24.news οτι χρειάζεται οι πολίοτες να επιδεικνύεουν ανταλακλαστικά και ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε περίπτωση που κάποιος αποπειράται να εξαπατήσει.

 

Διαβάστε επίσης