Δυτ. Ελλάδα: Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες και σήμερα για ακραία καιρικά φαινόμενα - Μπονάνος: Είμαστε σε επαγρύπνηση

Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει η πολιτική προστασία της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και Δήμων , καθώς και σήμερα μέχρι το μεσημέρι , σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις θα συνεχιστουν οι δυνατές μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες.

Στο μεταξύ δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία τις τελευταίες ώρες , λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Ειδικότερα η Πυροσβεστική δέχθηκε στις τρεις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας , Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας 50 κλήσεις και παρενέβη σε 29 περιπτώσεις για απάντληση υδάτων.

Το tempo24 επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Δυτ. Ελλάδας Χριστόφορο Μπόκα, που τόνισε πως όλες οι δυνάμεις της υπηρεσίας βρίσκονται σε "αυξημένη ετοιμότητα", ώστε να παρέμβουν σε περίπτωση που κληθούν.

 

Μπονάνος: Είμαστε σε επαγρύπνηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωσε, εξάλλου, πως τόσο η πολιτική προστασία όσο και τα στελέχη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του νομού παραμένουν σε επαγρύπνηση, για να συνδράμουν σε ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ