Πάτρα: “Γιαγιά σκότωσα άνθρωπο”-Πώς οι απατεώνες “έφαγαν” 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS 

Ακόμη μία απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας καταγράφτηκε σήμερα στρην Πάτρα.

Η 85χρονη γυναίκα που διέμενε στην οδό Θερμοπυλών, δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που προσποιήθηκε τον εγγονό της ο οποίος της ανέφερε πως προκάλεσε τροχαίο σκοτώνοντας άνθρωπο και συγκεκριμένα αλλοδαπό.

Η ηλικιωμένη αναστατώθηκε όταν άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον νεαρό άνδρα που υποδυόταν τον εγγονό της να της λέει πως για να ελευθερωθεί από την Αστυνομία πρέπει να καταβάλει το ποσό των 20.000 ευρώ.

Χωρίς να διασταυρώσει την πληροφορία έτρεξε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και έκανε ανάληψη του ποσού. Στη συνέχεια σε νεότερη επικοινωνία, της υποδείχθηκε να βάλει τα χρήματα σε σακούλα και να τα αφήσει “στον μεσαίο κάδο απορριμμάτων” ανάμεσα στους τρεις που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το σπίτι της. Αυτό ακριβώς έκανε και τα λεφτά έπεσαν στα χέρια των απατεώνων. Μόλις η ηλικιωμένη κατάλαβε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, αλλά πλέον ήταν αργά. Ωστόσο ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των απατεώνων.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ