Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν με ήθελαν στην τηλεόραση, ήμουν άνεργος» – Η εξομολόγηση του ηθοποιού

 

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις ταμπέλες και τον διαχωρισμό ανάμεσα σε εμπορικό και ποιοτικό, την τηλεοπτική επιτυχία με τον «Ακάλυπτο» αλλά και την απουσία προτίμησης από τα κανάλια στο πρόσωπο.

«Είπα ναι γιατί ήμουν άνεργος…»

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει ο διαχωρισμός στην τέχνη. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια μερίδα ανθρώπων που τη Ρεβάνς τη θεωρούσαν εμπορικό σκουπίδι και οι κριτικές ήταν τέτοιες. Εγώ προσωπικά ήμουν πάντα στην κατηγορία όπου οι κουλτουριάρηδες φίλοι με θεωρούσαν πράκτορα των εμπορικών και οι εμπορικοί με θεωρούσαν κατάσκοπο των κουλτουριάρηδων».

«Υπήρχαν όμως περίοδοι που δεν χτυπούσε ούτε το εμπορικό ούτε το κουλτουριάρικο τηλέφωνο. Ακριβώς πριν από τον Ακάλυπτο συνέβη αυτό. Ήταν μια δουλειά που την αποφάσισα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος και δεν με ήθελαν στην τηλεόραση. Είχαν βγει τότε τα ιδιωτικά κανάλια και ήταν πιο νέα τα παιδιά που έπαιζαν».

«Ο πρώτος λόγος ήταν λοιπόν πως είχα ανάγκη την δουλειά και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος. Και ενώ είχα πολύ ανάγκη τη δουλειά, είπα «παρόλα αυτά δεν θα παίξω. Άμα θέλετε θα έρθω να κάνω αυτό τον ρόλο γιατί εγώ αυτόν έχω σκεφτεί». Και θέλανε αν και όχι πολύ πρόθυμα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ