Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί και δικαίως να με φύγανε από τον ΣΚΑΙ»

25/01/2023 | 20:56

 

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό» και με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Δημήτρη Οικονόμου, αναφέρθηκε στη δική του παρουσία στον ΣΚΑΪ, αλλά και στην αποχώρησή του από αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί δικαίως να τον έδιωξαν από το κανάλι του Φαλήρου.

«Ο Κανάκης έχει πάει στον ΣΚΑΪ. Κι εγώ πήγα έναν χρόνο και ο Κανάκης πήγε έναν χρόνο. Κι εγώ πήγα και έφυγα… Ή με φύγανε… Δεν έχει σημασία, φύγαμε τέλος πάντων. Εμένα μπορεί και δικαίως να με φύγανε, δεν έχει να κάνει. Τέλος πάντων τώρα, παλιές ιστορίες, μην τις ανοίξουμε πάλι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.govastileto.gr/

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ