Ιωάννα Σαρρή: Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη

 

 

Μια ανάρτηση που ανησύχησε τους ακολούθους της έκανε η Ιωάννα Σαρρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη κοινοποίησε μια φωτογραφία με μια ανθοδέσμη μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι ακριβώς την οδήγησε εκεί.


Η Ιωάννα Σαρρή για τη σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη

«Είναι κάτι ευχάριστο, οπότε νιώθω ωραία που με ρωτούν για τη σχέση μου με τον Γιώργο Σαμπάνη. Δεν θα έρθει ο Γιώργος να με δει απόψε, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ αλλά του έχω στείλει φωτογραφία και έχει τρελαθεί με το outfit. Μου λέει να το αγοράσουμε και να το πάρουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πάρα πολλά δώρα, είναι καλός, με έχει μάθει πια», είχε δηλώσει η Ιωάννα Σαρρή λίγο καιρό πριν για τον σύντροφό της.

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στο κανάλι του Star. Μάλιστα, η νεαρή καλλονή έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις τόσο των κριτών του ριάλιτι, όσο και των τηλεθεατών.

Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το GNTM, όμως η καριέρα της απογειώθηκε και πλέον θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Όπως έγινε γνωστό, η Ιωάννα Σαρρή διατηρεί δεσμό με τον επιτυχημένο τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης