Δυτ. Ελλάδα: 55χρονος ήταν νεκρός πάνω από μία εβδομάδα

Η κινητοποίηση των περιοίκων αποκάλυψε ένα ακόμη ανθρώπινο δράμα στην πόλη του Αγρινίου και την τραγική κατάληξη ενός μοναχικού ανθρώπου.

Την Τρίτη το πρωί περίοικοι στην περιοχή του Πανεπιστημίου κινητοποιήθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι επί ημέρες γείτονας τους, 55 ετών, δεν έδινε σημεία ζωής και δεν είχε εμφανιστεί στη γειτονιά.

Ανήσυχοι, κάλεσαν την αστυνομία που βρέθηκε στην οικία του άνδρα και εισήλθε εντός, όπου και οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα.

Ο 55χρονος, που ζούσε μόνος του, ήταν νεκρός όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια για πάνω από μια εβδομάδα. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

agriniopress.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο