Δυτ. Ελλάδα: 55χρονος ήταν νεκρός πάνω από μία εβδομάδα

Η κινητοποίηση των περιοίκων αποκάλυψε ένα ακόμη ανθρώπινο δράμα στην πόλη του Αγρινίου και την τραγική κατάληξη ενός μοναχικού ανθρώπου.

Την Τρίτη το πρωί περίοικοι στην περιοχή του Πανεπιστημίου κινητοποιήθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι επί ημέρες γείτονας τους, 55 ετών, δεν έδινε σημεία ζωής και δεν είχε εμφανιστεί στη γειτονιά.

Ανήσυχοι, κάλεσαν την αστυνομία που βρέθηκε στην οικία του άνδρα και εισήλθε εντός, όπου και οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα.

Ο 55χρονος, που ζούσε μόνος του, ήταν νεκρός όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια για πάνω από μια εβδομάδα. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

agriniopress.gr

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ