Ειδήσεις από τη Δυτική Αχαΐα - "Καλωσορίζουμε το Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο Δήμο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Για ένα προεκλογικό αγώνα με επιχειρήματα και εντιμότητα»

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Καλωσορίζουμε το Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Εύχομαι η παρουσία του να συμβάλλει ώστε να έχουμε ένα προεκλογικό αγώνα με επιχειρήματα, αλήθειες, εντιμότητα και πολιτικό πολιτισμό για το καλό του τόπου μας».

 

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Γρηγορίου στα Λουσικά

Με λαμπρότητα τιμήθηκε σήμερα (25/1/23) η εορτή του Αγίου Γρηγορίου στα Λουσικά όπου και ο φερώνυμος Ναός.

Στην Ακολουθία συγχοροστάτησαν ο επίσκοπος Πατρών κ. Χρυσόστομος και ο επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος με την ακολουθία να τελεί ο πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Στελλάτος.

Στον Ιερό Ναό παραβρέθηκε πλήθος πιστών ενώ παρέστη και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας Σπύρος Μυλωνάς επί κεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου. Στην αντιπροσωπεία του Δήμου μετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Ορλώφ, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σταθόπουλος, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Γρηγόρης Μάλλιαρης, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου και Θανάσης Πουλίδας καθώς και σημαντικός αριθμός προέδρων κοινοτήτων αλλά και πιστών.

Αμέσως μετά τη λειτουργία ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του και πρόεδροι Κοινοτήτων είχαν την ευκαιρία να πάρουν από κοινού τον καφέ τους και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα τοπικά θέματα ενώ στη συνέχεια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η τοπική κοινότητα παρέθεσαν γεύμα στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφία του με τον πρόεδρο της κοινότητας Λουσικών Δημήτρη Κουνέλη κάνοντας μνεία στην άριστη συνεργασία τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά «συνεχίζουμε μαζί για καλύτερα Λουσικά».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ