62χρονος πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του

25/01/2023 | 11:25

Στη σύλληψη ενός 62χρονου για τον βιασμό της 28χρονης κόρης του προχώρησαν αστυνομικοί στην Ξάνθη.

Η σύλληψη του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται οτι βίαζε κατ΄ εξακολούθηση για 5 χρόνια την 28χρονη, έγινε την Τρίτη (24/1) στο χωριό Πάχνη του δήμου Μύκης.

Σύμφωνα με τη «Φωνή της Ξάνθης» η σύλληψη του 62χρονου έγινε μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε στο ΑΤ Εχίνου.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί από το ΑΤ Εχίνου με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το ΑΤ Μύκης συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Μετά τη σύλληψή του ο 62χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ