Σοκ: Πέθανε ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

25/01/2023 | 10:44

Απέραντη θλίψη στον χώρο του Τάε Κβον Ντο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος.

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο προπονητής του Κώστας Τζιδημόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προκαλώντας νέο σοκστον χώρο του Τάε κβον ντο.

Ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που μαζί με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη κατέκτησαν τα πάντα, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα:

«Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα.

Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το «γιο» του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν.

 

Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…», αναφέρει το μήνυμα.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης