Σπύρος Μπιμπίλας: «Σφάζει» τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο – «Είναι κακός ηθοποιός…»

 

«Kακό ηθοποιό» χαρακτήρισε τον συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος –που πρόσφατα έγινε και viral για τα γαλλικά του στην υπόθεση της Εύας Καϊλή– «προσπαθεί να κάνει τον ηθοποιό και δεν το καταφέρνει».

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Έχω πει στον κ. Δημητρακόπουλο ότι προσπαθεί να κάνει τον ηθοποιό και δεν το καταφέρνει. Πολλοί δικηγόροι κατηγορούν τα τηλεδικαστήρια και είναι μέσα σε αυτό. Ο Δημητρακόπουλος προσπαθεί να πιάσει το συγκινησιακό κομμάτι του κοινού, το κάνει με μη σωστό τρόπο. Εγώ ως ηθοποιός που τον κρίνω, κακός ηθοποιός θα έλεγα».

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;»

Νωρίτερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε σχολιάσει τις δηλώσεις της Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» και μιλώντας στην κάμερα, αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πληροφορηθεί τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της για τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς η ίδια δήλωσε πως τον θαυμάζει πολύ και θα ήθελα να συνεργαστεί μαζί του.

«Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».

Τι είχε δηλώσει η Σοφία Βογιατζάκη:

«Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ» είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Λοιπόν η ηθοποιός.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ